Firmafest | Vi står for maden Skanderborg, Ry ,Hørning

Firmafesten

Vi sørger for maden til din firmafest

Mad til din firmafest

Hvis du skal planlægge en firmafest med lækker og velsmagende mad, er du kommet til det rette sted. Hos Camillas Diner i Skanderborg tæt på Ry og Hørning finder du mange forskellige løsninger på mad, som er perfekt til en firmafest. Hvad enten du er på udkig efter buffeter, menuer, sandwiches eller noget fjerde, finder du det hos os.

Lad os lave maden til den næste firmafest

Når der skal være fest, er maden et af de vigtigste punkter på to-do listen. Dette gælder naturligvis også, når der er firmafest. Derfor er det vigtigt, at maden er i topklasse, at den er velsmagende, og at den er præcis, som du ønsker. For at vi kan leve op til disse krav, finder du hos Camillas Diner flere forskellige valgmuligheder, som du kan vælge frit imellem.

mad ud af huset

Sammensæt jeres egen menu eller vælg en færdig løsning

Du kan vælge blandt mange forskellige løsninger, når du bestiller mad til jeres firmafest. Har I besluttet jer for klassisk festmad, kan I prøve en af vores mange buffeter eller vores klassiske tre retters menu, som I selv sammensætter. Er I til traditionel mad, anbefaler vi vores street food - eller tapas menu.

 

Her finder du alle vores valgmuligheder. Du kan bestille på nettet eller ved at kontakte os på telefon: 40 44 42 63.

Levering til hele lokalområdet - Skanderborg, Ry og Hørning

Camillas Diner er beliggende i Skanderborg nær Ry og Hørning. Det betyder, at vi let og hurtigt kan levere mad til de nærliggende byer mod beskedne kørselstakster.